Nieuwe wanden of vloeren

Wilt u uw woning in Veldhoven eens onder handen nemen? Misschien kiest u voor een badkamerrenovatie of keukenrenovatie? Dan kiest u daar natuurlijk ook mooie nieuwe tegels voor uit. En laat Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven daar nu in gespecialiseerd zijn. Wij hebben in ons assortiment de mooiste vloertegels, badkamertegels en wandtegels. En ook voor keukentegels bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Informeer eens naar de mogelijkheden en breng vanuit Veldhoven eens een bezoekje aan een van onze showrooms!

Voor een duurzame investering

Nieuwe badkamertegels, keukentegels, vloertegels of wandtegels uitzoeken voor u in Veldhoven is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. U wilt natuurlijk wel graag een juiste keuze maken. Misschien heeft u al meerdere outlets bezocht. Echter, als u kiest voor kwaliteit en goedkope tegels tegen scherpe prijzen, dan moet u vanuit Veldhoven absoluut eens een bezoekje brengen aan de tegeloutlet van het Tegelhuis in Eindhoven.

U bent bij ons verzekerd van specialistisch advies zodat uw uitgave wel degelijk een duurzame, goede investering zal zijn. Sterker nog, u kunt een bezoek brengen aan onze showroom zodat u zelf onze tegels kunt komen beoordelen.

Tegels Veldhoven

Advies voor onderhoud

Heeft u uw keuze kunnen maken voor nieuwe, goedkope tegels in Veldhoven? Dan is het natuurlijk ook van belang om deze te onderhouden. In onze webshop hebben we verschillende onderhoudsmiddelen te koop. Deze staan bij ons op voorraad en op basis van ons professionele advies zorgt u ervoor dat de nieuwe vloer of wand op de juiste manier onderhouden wordt. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden tot onderhoud in Veldhoven bij een van onze medewerkers.

Uw keuze voor Tegelhuis

Waarom moet u nu in Veldhoven voor Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven kiezen? Dat is simpel, omdat:

  • Onze tegeloutlet een uitgebreid assortiment heeft
  • Wij enkel kwaliteitsproducten leveren
  • Wij specialistisch advies op het gebied van onderhoud geven
  • Wij tevens voor de aanleg van uw vloer kunnen zorgen

Interesse?

Kortom, ook in Veldhoven bent u bij het Tegelhuis verzekerd van kwaliteit en specialistisch advies. Graag nemen wij ook het leggen van vloeren en wanden voor onze rekening en ook het onderhoud kunnen we voor onze rekening nemen. Uw woning in Veldhoven ziet er weer uit als nieuw! Voor het maken van een afspraak in onze showroom belt u op telefoonnummer: 040-2912513. Hopelijk tot ziens bij u in Veldhoven.