Eindeloze mogelijkheden met tegels

De mogelijkheden op het gebied van vloertegels zijn eindeloos. Steeds meer mensen ontdekken dan ook de voordelen van een tegelvloer. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en de vloertegels zijn in veel verschillende looks en motieven mogelijk. Ook is een stenen vloer ideaal wanneer u of uw medebewoners last hebben van allergieën. Bent u van plan zich te gaan oriënteren op een dergelijke vloer? Kom dan naar Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven. De leverancier van tegels met het grootste assortiment, tegen de voordeligste prijzen. Wij hebben een enorme collectie op voorraad, die u na uw bestelling vaak meteen mee kunt nemen (Cash and Carry). Heeft u interesse? Breng dan een bezoekje aan een van onze filialen in Den Bosch en Eindhoven of bel ons voor een afspraak met een van onze medewerkers.

Wij helpen u bij het maken van een keuze!

Bij Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven zijn vloertegels in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast is het mogelijk om ons in te schakelen om uw vloeren te leggen. Vooraf bespreken wij met u uw wensen. Welke stijl wenst u en op welke manier dragen de vloertegels bij aan de uitstraling van uw interieur? En wilt u voor de gehele woonkamer dezelfde vloertegels of gaat u voor een speels effect met verschillende afmetingen? Het is allemaal mogelijk. Vanwege de jarenlange kennis en ervaring in het vak, kunnen onze medewerkers u van het beste advies voorzien. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de droomvloer van uw woning!

Vloertegels

Vloerverwarming

Koude voeten behoren tot het verleden met het aanleggen van vloerverwarming! Niet alleen is het aanleggen van vloerverwarming onder de vloertegels een aangename manier om uw ruimte te verwarmen, het bespaart tevens flink wat energie ten opzichte van de meer traditionele verwarmingssystemen. Maar er is nog een aantal redenen waarom het aanleggen van vloerverwarming een aantrekkelijke keuze is:

  • Het aanleggen ervan is gemakkelijk te realiseren
  • Iedere tegelvloer is geschikt, mits er 5 centimeter vloerhoogte beschikbaar is
  • Geen ingrijpende veranderingen aan uw installatie
  • Geen radiatoren meer nodig
  • Kortom: betaalbare luxe!

Koop bij Tegelhuis uw vloertegels!

Kortom: bij Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en advies op het gebied van onder andere vloertegels. Kom eens naar een van de filialen in Den Bosch en Eindhoven en ervaar zelf de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment aan vloertegels. Bel ons op telefoonnummer: 073-7440000 (Den Bosch) of 040-2912513 (Eindhoven) en maak een afspraak voor het uitzoeken van uw vloertegels!