Nieuwe badkamer of keuken?

Voor de mooiste badkamertegels, vloertegels, keukentegels en wandtegels bij u in de buurt in Nuenen, komt u naar de beste tegelspecialist van Brabant: Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven. In ons grote assortiment vindt u de mooiste tegels, voor elk budget is er een ruime keuze. Tegelhuis heeft zoals u ziet twee filialen, vlakbij u in Nuenen. Wanneer u bij ons langskomt voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamervloer of een nieuwe wand in uw keuken bespreken wij graag uw wensen. Op basis daarvan geven wij u advies. Tevens kunnen we met u de mogelijkheden voor het onderhoud bespreken. Wat uw wens voor tegels ook is, bij Tegelhuis bent u aan het juiste adres!

Voor professioneel advies

Tegelhuis Eindhoven-Den Bosch staat inmiddels ook in Nuenen bekend om haar kwaliteit en service op het gebied van tegels. Eigenaren Marcel en Angelique Raaijmakers – geven u altijd professioneel advies en kunnen een badkamer- of keukenontwerp op maat voor u maken.

Dankzij de installatie ervaring van Marcel en de uitgebreide productkennis van Angelique kunt u dus rekenen op professioneel advies. U bent bij Tegelhuis aan het juiste adres voor alles nuttig is vo0r uw woning in Nuenen op het gebied van sanitair en verbouwing binnenshuis. Of u badkamertegels, vloertegels, keukentegels of wandtegels nodig heeft: wij hebben altijd een nieuwe collectie op voorraad. Maar ook in onze tegeloutlet kunt u een keuze maken uit de goedkope tegels die wij u kunnen bieden.

Breng vanuit Nuenen eens een bezoekje aan onze prachtige showroom!

Tegels Nuenen

Onze showroom

Wilt u vanuit Nuenen een bezoekje komen brengen aan onze showrooms in Eindhoven of Den Bosch? U bent van harte welkom! U vindt in onze showroom onder andere:

  • Badkamer- en keukenopstellingen
  • Diverse vloertegels, badkamertegels en keukentegels
  • Voorbeelden van sanitaire voorzieningen
  • Vele accessoires
  • Speciale tegeloutlet met goedkope tegels

Laat u verrassen!

Kortom, breng vanuit Nuenen eens een bezoekje aan Tegelhuis en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van ons assortiment. Wilt u zeker weten dat er een medewerker direct beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden? Bel voor een afspraak dan op telefoonnummer: 040-2912513. Wij hopen ook voor u in Nuenen de mooiste badkamer of keuken te kunnen realiseren!