Waar bent u naar op zoek?

Is uw woning in Vught toe aan mooie tegels? Kom dan naar de tegeloutlet van Tegelhuis. Bij ons vindt u mooie, goedkope tegels. Zo heeft u het beste van beide. Hoge kwaliteit, tegen een klein prijsje. Wij hebben voor ieder interieur de mooiste vloertegels en wandtegels. Wilt u uw badkamer voorzien van nieuwe badkamertegels? Of kunnen uw huidige keukentegels eigenlijk echt niet meer? Kies dan bij Tegelhuis mooie nieuwe tegels uit. Ook voor uw huis in Vught hebben wij geheid de oplossing!

De eerste indruk in Vught

De eerste indruk van een ruimte wordt bepaald door de tegels. Immers, het eerste wat opvalt als u een ruimte binnenstapt zijn vaak de vloertegels en wandtegels. Dit is voor niemand zo duidelijk als voor de eigenaren van Tegelhuis, Marcel en Angelique Raaijmakers. Omdat zij zo veel verstand hebben van tegels adviseren zij u graag. Voor welke ruimte in uw huis in Vught zoekt u een nieuwe wand- of vloerbekleding? Zijn uw badkamertegels aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar nieuwe keukentegels? In onze tegeloutlet vindt u geheid die bijzondere doch betaalbare oplossing. Geef uw huis in Vught die welverdiende metamorfose. Breng nu vanuit Vught een bezoekje aan Tegelhuis!

Tegels Vught

Welke ambiance wilt u creëren?

Goedkope tegels. Bent u bang dat daar niet veel mogelijkheden in zitten? Wij bewijzen u graag het tegendeel. Wij bieden enorm veel badkamertegels en keukentegels aan. Welke stijl u dus ook wilt creëren voor uw betreffende kamer, wij hebben hier passende tegels voor. Vanuit Vught bent u in no time in onze vestiging in Den Bosch. Komt het u beter uit, dan kunt u uiteraard ook naar onze tegeloutlet in Eindhoven komen. Kijk vooral eerst even rond in ons online assortiment. Grote kans dat u direct ziet staan waar u naar op zoek bent!

Vijf voordelen

Als u voor uw huis in Vught kiest voor de topproducten van Tegelhuis, bieden wij u 5 voordelen:

  • Cash and carry: makkelijk
  • Groot aanbod op voorraad: ideaal
  • Goedkoopste tegeloutlet van Brabant: voordelig
  • Bestellen is ook mogelijk: handig
  • Enorm assortiment: veelzijdig

Wacht niet langer

Kortom, breng snel een bezoekje aan de tegeloutlet van Tegelhuis. Wij hebben die bijzondere badkamertegels waar u naar op zoekt bent. En wij hebben die keukentegels waarmee uw keuken een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Wilt u meer informatie of op afspraak komen? Bel dan 040-2912513. Kies ook voor de mooiste vloeren en wanden in Vught!