Keramische tegels

Keramiek is een mooi materiaal om mee te werken. Zo kunnen keramische tegels op veel manieren worden bewerkt, er zijn mogelijkheden genoeg.

Keramiek ontstaat door minstens twee elementen te verhitten en soms onder hoge druk te zetten. Het materiaal is ideaal voor tegels omdat keramiek slijtvast, ontzettend sterk en thermisch geleidend is. Dit betekent dat keramische tegels decennia lang een huis kunnen aankleden zonder dat de tegels beschadigen.

Keramisch parket

Een van de mogelijkheden die keramische tegels met zich meebrengen is het aanbrengen van een motief in de tegel. Zo vindt u bij zowel ons tegelhuis in Den Bosch als in Eindhoven keramisch parket.

keramisch parket

Keramisch parket ziet eruit als hout maar heeft slijtvastheid van keramiek. Het keramische parket straalt duurzaamheid uit.

Op de foto ziet u het keramische parket dat in onze showrooms in Den Bosch en Eindhoven staat.

Meer weten over keramische tegels?

Wilt u meer weten over keramische tegels? Of het keramisch parket? Vragen kunt u altijd stellen via de mail: info@tegelhuisdenbosch.nl. U kunt ook tijdens openingsuren bellen naar: 073-7440000 En u bent uiteraard altijd welkom in onze showrooms in Den Bosch en Eindhoven.

Een impressie van het keramische parket