Betaalbare klasse

Voor de mooiste goedkope tegels moet u bij Tegelhuis zijn. Wij bieden diverse soorten tegels aan. Keukentegels, badkamertegels, natuurstenen tegelsoorten, wandtegels, vloertegels. Noem het maar op, wij hebben het. U vindt ons in zowel Den Bosch als Eindhoven. Verder dan daar hoeft u niet te zoeken. Wij zijn namelijk de voordeligste tegeloutlet van Brabant! En dan staan we ook nog eens bekend om onze kwalitatieve producten. En service. Want naast dat u bij ons goedkope tegelsoorten kunt kopen, helpen wij u ook graag met het slopen en leggen van uw tegelvloer of -wand. Bovendien zijn wij in te schakelen voor het plaatsen van vloerverwarming. Bent u al overtuigd? Breng snel een bezoekje of lees verder!

De voordelen van goedkope tegels

Goedkoop is duurkoop wordt wel eens gezegd. Nou, niet bij Tegelhuis! Onze goedkope producten zijn van topkwaliteit. Ze gaan jaren mee en zijn ook nog eens tijdloos qua design. U zult er dus jaren van gaan genieten. Bovendien bieden wij naast tegels ook nog onderhoudsmiddelen aan. Zo weet u zeker dat u de juiste middelen op de juiste tegelsoort gebruikt. Vaak kopen mensen via bekende winkels en groothandels goedkope reinigingsmiddelen. Zij houden er dan geen rekening mee dat niet elke tegelsoort positief reageert op die chemische middelen. Als u direct bij Tegelhuis onderhoudsmiddelen aanschaft, weet u zeker dat het de juiste zijn. Al onze vakmensen hebben namelijk enorm veel ervaring op het gebied van tegels en de bijbehorende reinigingsmiddelen. Kies ook voor deze expertise. Kies voor Tegelhuis!

Tegels Eindhoven

Hier staat Tegelhuis voor

Als u op zoek bent naar goedkope tegels, die ook nog eens van zeer goede kwaliteit zijn, dan is Tegelhuis uw partner. Graag leggen wij u uit waarom. Ten eerste zijn onze goedkope producten en diensten eersteklas werk. U weet zeker dat u met een aankoop van ons jarenlang met veel plezier vooruit kunt. Een tweede voordeel is dat wij een zeer professioneel bedrijf zijn. Bij ons treft u geen ongure, verlaten loods aan. Wij hebben onze tegels netjes opgesteld. Zo kunt u precies zien hoe zij ogen en aanvoelen. Over dat zien gesproken: ook onze verlichting is keurig afgesteld. Geen schemerig, dof lampje. Nee, wij zijn compleet eerlijk over onze producten. Kortom, Tegelhuis is:

  • Klantvriendelijk
  • Professioneel
  • Betaalbaar
  • Veelzijdig
  • Ervaren

Kom nu!

Tegels nodig? Neem dan een kijkje in ons goedkope assortiment! Kom nu langs bij Tegelhuis! Voor informatie kunt u bellen met 040-2912513. Wij zijn uw partner als het gaat om goede, goedkope tegels!