Voor iedere ruimte

Heeft in Rosmalen nieuwe, het liefst goedkope tegels nodig? Breng dan eens een bezoekje aan de tegeloutlet van Tegelhuis. Voor elke kamer hebben wij de perfecte tegels. Voor uw badkamer uw favoriete badkamertegels. Voor uw keuken de mooiste keukentegels. Bij ons vindt u zowel vloertegels als wandtegels. U heeft dus aan één adres genoeg voor al uw tegels. Wij zijn te vinden in Den Bosch en Eindhoven. Lekker dichtbij Rosmalen dus. Wanneer mogen wij u ontvangen?

Persoonlijk in Rosmalen

De juiste tegels uitzoeken kan een lastige klus zijn. Welke vloertegels en wandtegels u laat plaatsen, bepaalt namelijk voor een heel groot deel de sfeer van uw ruimte. Of het nou een badkamer, toilet of keuken is. De eigenaren van Tegelhuis, Marcel en Angelique Raaijmakers, weten dit als geen ander. Daarom willen zij u graag persoonlijk adviseren bij deze keuze. Weet u al een beetje waar u naar op zoek bent voor uw ruimte in Rosmalen? Ook als dit nog niet het geval al, slaagt u bij ons. Onze collectie is immers zo groot; er zit voor iedereen wat tussen. Badkamertegels of keukentegels nodig? Wij hebben ook voor u de perfecte tegels. Maar wij bieden zelfs nog meer aan. Moeten uw oude tegels in Rosmalen nog van de muur gesloopt worden? Dat doen wij graag. En wilt u in Rosmalen vloerverwarming? Wij leggen het. Kortom, onze tegeloutlet is uw allround partner!

Tegels Rosmalen

Veel smaken, veel keuzes

Dat wij goedkope tegels aanbieden, betekent niet dat u maar weinig keus heeft. Onze collectie is enorm. Van badkamertegels in mozaïek motief tot keukentegels van ruw natuursteen. Wat past bij uw interieur in Rosmalen? Wij hebben er de ideale tegels voor. Kortom, kom nu snel naar onze veelzijdige tegeloutlet. Kijk zelfstandig vrijblijvend rond of vraag advies van onze ervaren experts. Dan voorzien wij uw huis straks ook van de strakste wanden en vloeren!

Onze uitgangspunten

Wilt u uw huis in Rosmalen voorzien van onze kwaliteitsproducten? Dan weet u zeker dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Eenvoudige cash and carry
  • Groot aanbod op voorraad
  • Dé tegeloutlet van Brabant
  • Bestellen is ook mogelijk
  • Enorm assortiment

Kom langs!

Bekijk alvast ons online assortiment. Ziet u al iets moois staan? Bijzondere keukentegels bijvoorbeeld? Of indrukwekkende badkamertegels? Kom deze dan snel bij ons in de showroom bekijken. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u bellen met 040-2912513. Voor de mooiste wanden en vloeren moet u bij tegeloutlet Tegelhuis zijn!