Laat uw tegelvloer door ons leggen

Als ervaren verkoper van tegels zijn wij natuurlijk ook heel goed in het leggen van van tegelvloeren of het zetten van tegel wanden. In de showrooms in Den Bosch en Eindhoven is al het materiaal aanwezig dat nodig is om uw vloer of wand te betegelen en te onderhouden.

Van wens naar realisatie

U kunt bij ons tegelhuis terecht met een wens of een idee over wat u graag zou willen. Vervolgens kunnen onze showroom medewerkers u voorzien van passend advies over de realisatie van het project. En uiteindelijk kunnen we de vloer ook nog voor u leggen. Dat maakt ons hét full-service tegelhuis van Eindhoven, Den Bosch en omstreken.

Grote tegels leggen: ons levelsysteem

Het leggen van groot formaat tegels of tegels die als lange stroken worden gelegd wordt gebruik gemaakt van een levelsysteem. Dit systeem zorgt voor perfect resultaat waar de gehele vloer stevig, waterpas ligt. Hieronder vindt u foto’s van de verbouwing van onze showroom, waar het levelsysteem veelvuldig is toegepast.

Tegelhuis – Den Bosch
Rietveldenweg 13B
5222 AP Den Bosch
073-7440000
info@tegelhuisdenbosch.nl

Tegelhuis Eindhoven
Herentalsweg 4
5628 RD Eindhoven
040-2912513
info@tegelhuiseindhoven.nl

Woont u in de buurt?

Ook wanneer u in de buurt van onze showrooms woont komen we graag bij u langs om u te helpen. Zo betegelen wij ook vloeren en muren in: Boxtel, Geldrop, Helmond, Nuenen, Oss, Rosmalen, Son, Valkenswaard, Veghel, Vught en Waalwijk.

Woont u ergens anders? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.