De grootste tegelleverancier van Brabant

Heeft u een woning in Helmond gekocht? En gaat u nieuwe tegels voor uw badkamer en keuken uitzoeken? Dan zoekt u natuurlijk kwaliteit tegen de laagste prijs. Breng vanuit Helmond dan ook eens een bezoekje aan de grootste tegelleverancier van Brabant: Tegelhuis Den Bosch РEindhoven. Bij ons vindt u wandtegels, vloertegels, keukentegels en badkamertegels voor elk budget. Wij hebben zowel een grote nieuwe collectie op voorraad, maar u kunt ook een keuze maken uit de goedkope tegels uit de restpartijen in onze tegeloutlet. Wist u al dat u bij Tegelhuis ook terecht kunt voor uw badkamer- en keukenontwerp en specialistisch advies?

Wat wordt uw keuze?

Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken wilt plaatsen voor uw woning in Helmond, is het belangrijk dat u op een aantal zaken let. U gaat in eerste instantie natuurlijk voor kwaliteit. De uitgave voor nieuwe tegels en sanitair is vaak een flinke investering, waar u natuurlijk zo lang mogelijk profijt van wilt hebben.

Daarnaast wilt u het liefst een zo voordelig mogelijke prijs betalen. Goedkope tegels, van de beste kwaliteit. En heeft u al nagedacht over welk soort materiaal tegels u graag wilt hebben voor uw nieuwe badkamer in Helmond? Gaat u bijvoorbeeld voor natuursteen? Dit geeft uw badkamer een rustige, chique uitstraling. Wat uw wens ook is, Tegelhuis staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning in Helmond. Maar ook zakelijke klanten uit Helmond helpen wij uiteraard graag verder.

tegels Helmond

Uw voordelen in Helmond op een rij

Bent u in de buurt van Helmond op zoek naar de grootste tegelleverancier? Kom dan naar een van de filialen van Tegelhuis. Wij bieden u:

  • Een grote collectie
  • Verschillende soorten betegeling
  • Ook voor advies voor onderhoud
  • Wij ontwerpen en leggen graag uw betegeling

Breng een bezoek aan Tegelhuis

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u voor elk budget en voor elke wens terecht kunt bij de tegeloutlet van Tegelhuis. U heeft een ruime keuze in wandtegels, vloertegels, keukentegels en badkamertegels. De medewerkers van Tegelhuis helpen u graag bij het maken van uw keuze. Voor een afspraak in een van onze filialen belt u op telefoonnummer: 040-2912513. Wij heten u van harte welkom om vanuit Helmond een bezoek te brengen aan Tegelhuis.