Comfort begint bij vloerverwarming

Vloerverwarming is een zeer behaaglijke manier om een ruimte te verwarmen. Niet alleen behoren koude voeten tot het verleden, ook de zachte stralingswarmte die het systeem met zich meebrengt, wordt in de praktijk als bijzonder prettig ervaren. Bovendien bespaart vloerverwarming flink wat energie ten opzichte van traditionele verwarmingsystemen.

Geniet van de warmte

Als u alle argumenten voor vloerverwarming bij elkaar zet, is het eigenlijk verwonderlijk dat niet iedereen zich deze betaalbare luxe gunt. Want behalve het comfort en de energiebesparing, is het gemak waarmee deze manier van verwarmen te realiseren is een aantrekkelijke reden op zich.

verwarming-vloer

Wist u bijvoorbeeld dat íedere tegelvloer geschikt is voor vloerverwarming zolang er maar vijf centimeter vloerhoogte beschikbaar is? Bovendien hoeft u geen ingrijpende veranderingen in uw installatie aan te brengen. Vloerverwarming kan worden aangesloten op uw bestaande CV-ketel, warmtepomp, of stadsverwarming. Of zelfs in combinatie met zonne-energie. Bovendien hebt u geen radiatoren meer nodig voor uw hoofdverwarming, waardoor u tevens ‘bevrijd’ bent van stofnesten en storende geluidjes.

Vakkundig gelegd

De aanleg van vloerverwarming is niet moeilijk, maar vraagt wel om nauwkeurigheid. Op een lek zit u immers niet te wachten. Als u zichzelf of iemand in uw omgeving echter wel handig genoeg acht, vindt u bij Tegelhuis een ideaal doe-het-zelfpakket waarmee u er snel warmpjes bij kunt zitten. Vindt u het daarentegen wel een veilig of gemakkelijk idee als een erkend installateur zich over uw vloerverwarming buigt? Dan maken wij het voor u tegen een scherpe prijs en in slechts één werkdag graag voor u in orde.
Ook elektrische vloerverwarming kunnen wij leveren en installeren. Elektrische vloerverwarming is vooral geschikt voor kleinere oppervlaktes die niet de gehele dag verwarmt hoeven te worden. Bijvoorbeeld badkamers, toiletten, keukens, etc.