Nieuwe tegels nodig?

Is uw badkamer of keuken in Oss toe aan nieuwe tegels? Breng dan snel een bezoekje aan de tegeloutlet van Tegelhuis. Wij bieden een enorm grote collectie van goedkope tegels aan. En jawel, dit zijn ook nog eens zeer kwalitatieve tegels. Wilt u dus ook betaalbare, bijzondere en beresterke vloertegels en wandtegels? Dan zijn wij uw partner. Zo helpen wij u graag met het uitzoeken van de perfecte badkamertegels. En kunnen wij u adviseren over de verschillende soorten keukentegels. Kortom, kies voor Tegelhuis. U vindt onze mooie tegels zowel in Den Bosch als Eindhoven. Vanuit Oss bent u dus in no time bij ons. Tot zo!

Belangrijke keuzes in Oss

Als u ergens een ruimte binnenstapt, vallen de tegels vaak als eerste op. Daarom is de keus voor vloertegels en wandtegels uiterst belangrijk. Het maakt immers de eerste indruk. Ook in uw woning in Oss. De eigenaren van Tegelhuis, Marcel en Angelique Raaijmakers, vinden dan ook dat tegels een ruimte kunnen maken of breken.

Wilt u een goede indruk maken met uw nieuw betegelde keuken, toilet of badkamer? Laat u dan adviseren. Kom vanuit Oss naar Tegelhuis. In onze tegeloutlet vindt u een enorm assortiment badkamertegels en keukentegels. U vindt daar geheid precies díe tegelsoort die de juiste eerste indruk geven. Kortom, wij zien u graag deze kant op komen!

Tegels Oss

Meer dan noodzakelijk kwaad

Tegels worden soms beschouwd als een noodzakelijk kwaad. Vaak wordt er dan ook niet verder gekeken naar de standaard witte variant. Maar wist u dat u met de juiste badkamertegels uw badkamer een compleet nieuwe sfeer geeft? En dat bijzondere keukentegels u weer het plezier kunnen geven van koken? U begrijpt, onze goedkope tegels zijn veel meer dan een noodzakelijk kwaad. Het zijn ambiancemakers. Sfeerbepalers. Heeft u in Oss bijvoorbeeld behoefte aan een badkamer die de sfeer van een Oosterse hamam ademt? In onze tegeloutlet vindt u de juiste tegelsoort. Wilt u in Oss koken in een uiterst strakke, professioneel ogende keuken? Kom naar Tegelhuis!

Kernwaarden

Vanuit Oss bent u erg snel in onze tegeloutlet in Den Bosch. Ook daar staan wij voor de volgende kernwaarden:

  • Gemak
  • Keuzevrijheid
  • Voordeel
  • Klantvriendelijk
  • Praktisch

Kom snel langs

Interesse in onze producten? Kijk dan alvast even naar onze online tegeloutlet. Wilt u direct met eigen ogen zien wat wij aan badkamertegels hebben? En wilt u voelen hoe onze keukentegels aanvoelen? Kom dan snel langs bij Tegelhuis. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 040-2912513. Wij zitten slechts een klein half uurtje van Oss af!