Dichtbij en voordelig

Zoekt u nabij Boxtel een voordelige tegeloutlet? Breng dan eens een bezoekje aan Tegelhuis! Wij bieden de mooiste tegels aan. In Den Bosch en Eindhoven. Wist u dat wij de voordeligste outlet van heel Brabant zijn? Bij ons vindt u een grote collectie erg goedkope tegels. Bent u bang dat de kwaliteit daardoor niet goed is? Wij bewijzen u graag het tegendeel. Onze vloertegels en wandtegels zijn van zeer hoge kwaliteit. Of u nou naar nieuwe badkamertegels of zeer bijzondere keukentegels op zoek bent. Tegelhuis heeft voor u de juiste tegels. Kiest u vanuit Boxtel voor onze vestiging in Den Bosch of Eindhoven? Wij heten u van harte welkom!

Bepaal de juiste sfeer in Boxtel

Tegels zijn bepalend voor uw interieur. Met bijzondere vloertegels creëert u een geheel nieuwe sfeer. Wilt u opvallende wandtegels met een motief  voor bij u in huis in Boxtel? Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor gekleurde tegels. In onze tegeloutlet vindt u deze erg voordelig. Wij hebben al veel bezoekers gehad vanuit Boxtel. Bijvoorbeeld voor kwalitatieve badkamertegels. Of voor bijzondere keukentegels. Wat zijn uw wensen voor in uw huis in Boxtel? Geef deze door aan de specialisten van Tegelhuis. Wij helpen u dan graag met uw zoektocht naar precies díe tegelsoort!

Tegels Boxtel

Selecteer uw keuzes

Weet u nog niet precies welke tegels u wenst? Gebruik dan ons handige stappenplan om uw selectie steeds kleiner te maken. Deze tip kan gebruikt worden voor al onze goedkope tegels. Of u nou badkamertegels of keukentegels nodig heeft. In onze tegeloutlet vindt u een enorm aanbod van diverse tegelsoorten. Het is dus erg verstandig uw wensen en eisen voor in Boxtel eerst even zorgvuldig in kaart te brengen. Gebruik daarvoor onderstaande stappen:

  • Selecteer een wand- of vloertegel
  • Selecteer een kleur
  • Selecteer een afwerking
  • Selecteer een randafwerking
  • Selecteer een formaat

Op deze manier vindt u voor uw betreffende ruimte in Boxtel de perfecte tegelsoort. Kom dus snel naar onze tegeloutlet in Den Bosch of Eindhoven.

Al een selectie gemaakt?

Heeft u via ons stappenplan al een idee wat u wilt? Kijk alvast in onze online collectie. Of breng direct een bezoekje aan onze tegeloutlet. Heeft u vragen over onze badkamertegels en keukentegels? Bel dan naar telefoonnummer 040-2912513. Ook voor het maken van een afspraak zijn wij op die manier te bereiken. Kom snel vanuit Boxtel naar Tegelhuis!