Kies ook voor kwaliteit in tegels

Ben je in Valkenswaard op zoek naar een bedrijf waar je goedkope tegels aan kunt schaffen voor het opknappen van vloeren, uw badkamer of keuken? Kies ook in Valkenswaard voor  Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven. Zoals u ziet hebben wij twee filialen, dicht in de buurt van Valkenswaard. Doordat wij onder andere vloertegels, badkamertegels, wandtegels en keukentegels groots inkopen, kunnen wij deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Het Tegelhuis heeft zowel een grote nieuwe collectie op voorraad, maar in onze tegeloutlet kunt u ook een keuze maken uit kleinere restpartijen. Meer weten over ons aanbod in tegels of hulp nodig bij het maken van uw keuze? Kijk eens verder op onze website voor ons online assortiment of bel ons voor het maken van een afspraak.

Keuken en badkamerdesign

Marcel en Angelique Raaijmakers van Oss zijn de eigenaren van Tegelhuis Eindhoven – Den Bosch en hebben inmiddels ook veel tevreden klanten in Valkenswaard. Tegelhuis is gespecialiseerd op het gebied van keuken-, tegel- en badkamerdesign. Voor uw wandtegels, badkamertegels, vloertegels en keukentegels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u van plan om een nieuwe vloer aan te laten in uw woning in Valkenswaard? Het Tegelhuis komt graag bij u thuis om uw oude vloer eruit te slopen en zelfs vloerverwarming verzorgen we graag voor u.

Heeft u behoefte aan advies? U kunt in onze online tegeloutlet alvast een keuze maken voor tegels. Maar u kunt ook een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom, vanuit Valkenswaard uitstekend bereikbaar!

Tegels Valkenswaard

Uw keuze voor materialen

Bij het uitkiezen van uw tegels in Valkenswaard is het van belang om stil te staan bij de vraag voor welk soort materiaal u kiest en of u kiest voor een motief of meer gaat voor effen kleuren. Natuursteen wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor het creëren van een rustgevend en chique effect. Het voordeel van bijvoorbeeld keukentegels en badkamertegels van natuursteen is het feit dat deze zeer geschikt zijn voor natte ruimtes en onderhoudsarm zijn. Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment goedkope tegels maar ook voor de meer luxere varianten kunt u altijd bij ons terecht!

Afspraak maken?

Heeft u behoefte aan advies in Valkenswaard voordat u overgaat tot het maken van uw keuze? Dan kunt u ook altijd een afspraak maken met een van onze medewerkers door te bellen op telefoonnummer: 040-2912513. Wij hopen ook u als tevreden klant in Valkenswaard te mogen rekenen!