De grootste tegelleverancier van Brabant!

Woont u in Son en bent u in de buurt op zoek naar een leverancier van tegels en sanitair? Omdat u uw keuken of badkamer wilt laten verbouwen? Kom dan eens een bezoekje brengen aan een van de filialen van Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven. Wij hebben onder andere vloertegels, badkamertegels, wandtegels en keukentegels in ons assortiment. Naast onze uitgebreide nieuwe collectie, hebben wij een tegeloutlet waar u goedkope tegels kunt vinden. Wilt u meer weten over onze collectie of heeft u behoefte aan advies voor de verbouwing van uw woning? Maak dan een afspraak met onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Breng vanuit Son een bezoek aan Tegelhuis

Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken in Son gaat uitzoeken en daarvoor nieuwe tegels nodig heeft, is het belangrijk dat u op een aantal zaken let. U kiest voor kwaliteit, u let op het ontwerp en de uitstraling van uw badkamer of keuken. Welke materialen kiest u daarvoor? En voor welke kleur en afwerking kiest u? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het vinden van de badkamer van uw dromen. Wilt u inspiratie opdoen voor goedkope tegels in de buurt van Son zoals vloertegels, badkamertegels, wandtegels en keukentegels? De medewerkers van het Tegelhuis helpen u graag! Wij kunnen voorbeelden laten zien, hebben verschillende badkamer-/keukenopstellingen en geven u advies over onderhoud. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Tegelhuis voor u in Son.

Tegels Son

Kom inspiratie opdoen!

Onze filialen zijn vanuit Son uitstekend bereikbaar. Kom dan ook gerust langs zodat u inspiratie op kunt doen in onze tegeloutlet. Wilt u zeker weten dat er iemand voor u klaarstaat om u te helpen bij het maken van uw keuze? U kunt van te voren contact met ons opnemen om een afspraak te maken. In onze showrooms ziet u andere:

  • Voorbeelden van verschillende tegels
  • Voorbeelden van sanitair
  • Opstellingen van keukens en badkamers
  • Diverse soorten accessoires

Afspraak maken?

Kom vanuit Son langs bij Tegelhuis! Wij hebben filialen in Den Bosch en Eindhoven; vanuit Son uitstekend bereikbaar. Maak een afspraak en bel ons op telefoonnummer: 040-2912513. Want voor de beste tegelleverancier in de buurt van Son, moet u bij Tegelhuis zijn!