Kwaliteit in betegeling

Voor de grootste en beste tegelleverancier in de buurt van Best, moet u bij Tegelhuis Den Bosch – Eindhoven zijn. U kunt vanuit Best een bezoek brengen aan onze filialen, zodat u inspiratie kunt opdoen. Wellicht wilt u een nieuwe badkamer, of kiest u voor een renovatie voor uw keuken en wilt u nieuwe tegels uitzoeken. Bij Tegelhuis heeft u een ruime keuze uit onder andere vloertegels, badkamertegels, wandtegels en keukentegels. Wij hebben altijd een collectie volgens de laatste trends op voorraad maar u kunt ook kiezen voor goedkope tegels in onze tegeloutlet. Voor ieder budget hebben wij ruime keuze! Wilt u meer weten over Tegelhuis of heeft u advies nodig voor uw woning in Best? Maak gerust eens een afspraak!

Beste tegels voor u in Best!

Uw keuze voor nieuwe tegels voor uw woning in Best hangt natuurlijk van een aantal zaken af. U wilt natuurlijk kwaliteit. Logisch, want een nieuwe badkamer of keuken is een investering waar u jaren plezier aan wilt kunnen beleven. Daarnaast wilt u natuurlijk niet teveel betalen. U bent dus op zoek naar goedkope tegels, van de beste kwaliteit. Ook wilt u nadenken over het ontwerp en de uitstraling van uw nieuwe badkamer. Materialen, stijl, kleurkeuze en afwerking spelen daarbij zeker een rol. Komt u er niet uit? De medewerkers van het Tegelhuis staan voor u klaar om u voorbeelden te laten zien van onder andere vloertegels, badkamertegels, wandtegels en keukentegels. Wij geven u advies op het gebied van materialen en kleuren en kunnen zelfs het ontwerp van uw nieuwe keuken of badkamer verzorgen! Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor u in Best.

Tegels Best

Breng een bezoek aan onze showroom

Breng vanuit Best een bezoekje aan een van de twee filialen van Tegelhuis om inspiratie op te komen doen. Ook kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom vindt u onder andere:

  • Opstellingen van keukens en badkamers
  • Diverse soorten betegeling
  • Verschillende accessoires
  • Een tegeloutlet met restpartijen

Maak gerust een afspraak

Woont u in Best en bent u op zoek naar nieuwe betegeling of advies? Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u met Tegelhuis een juiste keuze maakt. Voor een afspraak belt u ons op telefoonnummer: 040-2912513. Voor de grootste tegelleverancier in de buurt van Best bent u bij Tegelhuis aan het juiste adres!